Mer om flyttföretaget i Karlstad

Hanssons Flyttxpress i Karlstad AB hjälper företag med kontorsflytt och privatpersoner med bohagsflytt. Vi erbjuder tjänster i olika omfattningar, från fullservice till att ni packar själva och bara anlitar oss för transporten. Kostnadsfritt besiktigar vi vad som skall flyttas (inom Värmland), ger goda råd och ett fast pris eller timpris, om det passar er bättre.


Ömtåligt och svårhanterliga gods

Vi är specialister på ömtåligt gods som konst, antikviteter, datorer, elektronisk utrustning. Genom mångårig erfarenhet och luftfjädrade fordon utför vi en säker transport oavsett om ditt gods eller utrustning är emballerad eller oemballerad. Vi anlitas av gallerier, auktionsförrättare, museer och konstnärer för transport av skulpturer eller målningar.


Vi tänker på miljön

I samband med din flytt blir det ofta en massa saker över. Grovsopor, gamla möbler och andra saker du inte längre behöver samt skräp som ska slängas. I ett modernt kretsloppstänkande samhälle har allt sådant sin speciella plats. Vi ordnar med containers och behållare, vi sorterar, och sådant som går att återvinna ser vi till att det hamnar på rätt plats. På så sätt blir du inte bara av med det du inte längre vill ha eller behöver, vi gör också en insats för samhället och miljön tillsammans!


Flyttstäda

Ett av viktigaste ögonblicken under en försäljning är visningstillfället. Där den eventuella köparen för första gången bostaden och det är givetvis viktigt att husets eller bostadsrättens potential går fram. Ofta är det också första intrycket som ligger till grund för affären. Hanssons Flyttxpress i Karlstad AB är ett flyttföretag i Karlstad som erbjuder personlig hjälp med att städa och ordna din bostad, en viktig men ofta försummad punkt i en bostadsaffär.